Aeropress GO Nedir? Aeropress ile Farkları Nelerdir?

Aeropress GO, kahvenizi yoğun basınç ile hazırlamanıza imkan sunan, yoğun aromalı, içimi kolay, asidik oranı düşük ve Espresso kahveye çok yakın bir lezzet sunan kahve çeşidi hazırlamanızı sağlayan bir üründür. Bu ürünün Aeropress’ten olan farkı; ürünü her yerde kolay bir şekilde taşıyabilmeniz için bardak ve silikon kapağa sahip olmasıdır.

Aeropress GO ürününü, kağıt filtresini, kaşık ve karıştırıcısını bardağa sığdırarak dilediğiniz her yerde peşinizde götürebilirsiniz. Bunu yapabilmek için ihtiyacınız olan şey orta-kalın şekilde öğütülmüş kahve ve sıcak su diyebiliriz. Ürünün genel özellikleri şu şekilde gösterilebilir,

  • Ürün, ölçü kaşığı, karıştırma kaşığı ve belli bir adet filtre kutu ile gönderilir.
  • Ürün, gıda kullanımına uygun plastik malzemeden üretilmiştir.
  • 12*9*9 ebatlarına sahiptir.
  • İki kişilik kullanım sağlar.
  • El ile temizliği yapılmalı, makineye atılmamalıdır.
  • Aeropress marka filtre ile kullanım sağlanmalıdır.

 

Aeropress GO Nasıl Kullanılır?

Aeropress GO kullanımı için, kahve haznesine Aeropress’in kendi ölçeği ile kahveyi koyun. Ancak bunun için kahvenizin ideal oranda öğütüldüğünden emin olun. Hazneye, kahvenin her tarafı ıslanacak biçimde su ekleyin. 30 saniye bekledikten sonra, ön demleme işlemi gerçekleşecek ve kahvenizin içine karbondioksit vb. gazların atılmasını sağlayacaktır. Sonra, kahveyi yavaş bir şekilde karıştırarak haznenin tamamını sıcak suyla doldurun. Haznenin kapağını sıkıştırıp 1,5 dakika bekleyin. Aeropress’in kapağına filtre koyarak hafifçe ıslatıp kapağın içine oturtun. Kapağı filtre ile ürüne takarak kapatın. Sonrasında ürünü bir kupa üzerine ters çevirerek kahve boşalana kadar yukarıdan bastırın. Bu işlemin ardından kahveniz servis etmeye hazırdır.

Aeropress GO Neden Tercih Edilmeli? Avantajları Nelerdir?

Aeropress GO, sürekli seyahat eden kişiler için özel olarak tasarlanmıştır. Gezilerde pratiklik sağlayacak bu kahve demleme ekipmanı, hafif ve taşınabilir yapısı sayesinde her an her yerde kahve demleme olanağı sunacaktır. Doğa ve kamp gibi alanlarda da küçük karıştırıcısı ve filtre tutucusu ile nitelikli bir şekilde kahve demlemenize olanak sağlayacaktır.

Ürünün avantajlarını da şu şekilde sıralayabiliriz;

  • Hafif taşınabilir niteliği sayesinde gittiğiniz her yerde yanınızda bulundurabileceğiniz bir üründür. Özellikle doğa yürüyüşlerinde kahvenin bulunmadığı alanlarda çok rahatlık sunar.
  • Ürün kolay kahve demleme özelliğine sahiptir. Çünkü kağıt filtre ve sıcak su dışında hiçbir ekipmana gereksinim duymaz.
  • Kompakt karıştırıcı ve fitre tutucu gibi aksesuarları ile beraber gelir.
  • Bütçe dostu fiyatlarda satın alınabilir.

Aeropress GO Fiyatları

Aeropress GO fiyatları güncel piyasa kuruna göre farklılık gösterir. Sitemiz üzerinden düzenli bir şekilde ürün fiyatlarını takip edebilirsiniz. detaylı bilgi ve sipariş için WhatsApp hattımızdan bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kahveni Seç Modunu Yakala!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir