Filtre Kahvenin Kalorisi Var mı ?

Filtre kahvenin kalorisi pek çok kişi tarafından merak edilmektedir. Keyifli keyifli kahvenizi yudumlarken aldığınız kilolar aklınıza gelebilir. Bu da zaten tüm keyfinizi kaçıracak bir konudur. Ama içiniz rahat olsun, filtre kahvede canınızı sıkacak miktarda bir kalori yok. Ancak sütlü filtre kahve kalorisi konusunda aynı şeyi söylemek mümkün değil. Ayrıca şeker ilave edip de içeceğinizi tüketiyorsanız daha yüksek bir kalori miktarından bahsetmek mümkündür. Bu nedenle eğer diyetteyseniz süt, şeker gibi malzemeler olmadan içeceğinizi tüketmelisiniz.

Filtre Kahvenin Kalorisi Ne Kadar?

Filtre kahvenin kalorisi orta boy bir fincan tercih ettiğinizde, 2 kcal kadar bile yoktur. Şeker, süt ilave etmezseniz filtre kahvenizi kilo derdi olmadan tüketebilirsiniz. 100 gram filtre kahvede bulunan protein miktarı 0,12 gramdır. Ayrıca yağ miktarı 0,04 gram seviyesindedir.

Kilo Vermeye Çalışanlar, Filtre Kahve İçebilir mi?

Kilo vermeye çalışırken şekersiz olmak şartıyla filtre kahve tüketebilirsiniz. Filtre kahve kalorisi düşük olduğu için diyet için uygundur. Ama yine de fazla tüketmemeye dikkat edin. Kilo vermeye çalışırken filtre kahve tükettiğiniz takdirde metabolizmanız daha hızlı çalışmaya başlar. Böylece yağ yakımında da artış meydana gelir.

Ne Kadar Filtre Kahve Tüketmeliyim?

Sağlığınızı korumak için filtre kahve tüketimi konusunda kendinize belli bir sınır koymalısınız. Diyetisyenler genelde günlük 3 fincan tüketimi tavsiye eder. Ancak mide hastalığı gibi bir durum söz konusu ise tüketim miktarını azaltmanız gerekir.

Filtre Kahve Sağlık Açısından Faydalı mı?

Filtre kahvenin kalorisi kadar sağlığa olan etkileri de merak edilmektedir. Bu konuda içiniz rahat olsun. Filtre kahve, sağlık açısından son derece faydalı. Karaciğer hastalıklarından, depresyondan korunma, diyabet riskinin azalması gibi pek çok faydası var. Ayrıca yumuşak içimli yapısı sayesinde midenizi çok fazla yormuyor.

Filtre Kahve Ne Zaman İçilmelidir?

Filtre kahvenin kalorisi az ama içme zamanı da önemli. Hem kalorisiz hem de sağlıklı bu içecekten tüm faydalarıyla istifade edebilmek için tüketim saatini de doğru belirlemelisiniz. Gece saatlerinde kahve içmek, sizi uykunuzdan eder ve sabaha kadar yatakta dönüp durursunuz. Bu nedenle gündüz saatlerinde filtre kahve içmeyi tercih etmeniz daha doğru olur.

Kahveni seç, modunu yakala!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir